OPTIES SPONSORING

BRONS: 150,00 EUR

Uw naam en website wordt vermeld op het  HeartSaver Alu Dibond sponsorbord dat gedurende 5 jaar naast de AED zal hangen. U wordt uitgenodigd op de inhuldiging van de Hartstarter/AED. U kan eerst GRATIS deelnemen aan een infosessie “Reanimatietechnieken en gebruik AED” (2h), gevolgd door de inhuldiging en receptie. 

  ZILVER: 350 EUR

  Als sponsor wordt uw logo vermeld op het HeartSaver Alu Dibond sponsorbord dat gedurende 5 jaar naast de AED zal hangen. U wordt uitgenodigd op de inhuldiging van de Hartstarter/AED. U kan eerst GRATIS deelnemen aan een infosessie “Reanimatietechnieken en gebruik AED” (2h), gevolgd door de inhuldiging en receptie.

   GOUD: 750 EUR

   Als sponsor wordt uw logo in groot formaat vermeld op het HeartSaver Alu Dibond sponsorbord dat gedurende 5 jaar naast de AED zal hangen. U wordt uitgenodigd op de inhuldiging van de Hartstarter/AED. U kan eerst GRATIS deelnemen aan een infosessie “Reanimatietechnieken en gebruik AED” (2h), gevolgd door de inhuldiging en receptie.

    PLATINA: 1.250 EUR

    Als sponsor wordt uw logo in zéér groot formaat vermeld op het HeartSaver Alu Dibond sponsorbord dat gedurende 5 jaar naast de AED zal hangen. U wordt uitgenodigd op de inhuldiging van de Hartstarter/AED. U kan eerst GRATIS deelnemen aan een infosessie “Reanimatietechnieken en gebruik AED” (2h), gevolgd door de inhuldiging en receptie. 

     HOOFDSPONSOR: ≥ 2.500 EUR 

     Als EXCLUSIEVE hoofdsponsor wordt uw logo over de volledige breedte van het Alu Dibond sponsorbord geprint. Het HeartSaver sponsorbord zal gedurende 5 jaar naast de AED zal hangen. Uw logo wordt tevens geplaatst op de “HOOFDSPONSOR” – pagina van onze website. U wordt uitgenodigd op de inhuldiging van de Hartstarter/AED. U kan eerst GRATIS deelnemen aan een infosessie “Reanimatietechnieken en gebruik AED” (2h), gevolgd door de inhuldiging en receptie.

     Betalingsbewijs / Factuur

     U ontvangt altijd een betalingsbewijs voor de overgemaakte bijdrage. In geval van Factuur wordt het sponsorbedrag verhoogd met 21% recupereerbare BTW.