BEDRIJFTERREINEN

BEDRIJFSTERREINEN

Vzw HeartSaver wenst zo veel mogelijk BEDRIJFSTERREINEN in Vlaanderen DUURZAAM HEARTSAFE te maken. 

vzw HeartSaver organiseert i.s.m. het Bedrijfs Terrein Management (BTM) een audit (facturatie volgens afspraak) om het actueel aantal geïnstalleerde Hartstarters/AED’s op het bedrijventerrein te inventariseren.

Welke bedrijven wensen hun BINNEN AED naar BUITEN te plaatsen? Wat zijn de mogelijkheden en de kosten die hiermee gepaard gaan?

Op welke locaties in het bedrijfsterrein zouden er idealiter publieke hartstarters bijgeplaatst moeten worden?

We bespreken met stad/gemeente - bestuur of er mogelijkheden zijn om publieke hartstarters op de voetpaden te plaatsen en welke procedures hiervoor moeten gevolgd worden.

Samen met het BTM bespreekt HeartSaver een opleidingstraject om gedurende 5 jaar Basisopleidingen “Reanimatie en Defibrillatie” en/of Basic Life Support (BLS) te organiseren, waarvoor de lokale bedrijven gelegen in het bedrijventerrein, zich kunnen inschrijven.

HeartSaver bekijkt met het BTM welke signalisatie idealiter moet aangebracht worden om de publieke hartstarters aan te duiden. We bespreken met “stad/gemeente” of zij bepaalde signalisatie op zich kan nemen.

Het totale kostenplaatje wordt opgesteld, alsook de roadmap voor implementatie. Verschillende financieringsmogelijkheden worden uitgewerkt.

Na OK voor uitvoering, wordt het AED Project van A tot Z geïmplementeerd door HeartSaver. 

PS: Vzw HeartSaver wenst ook zo veel mogelijk BEDIJVENCENTRA in Vlaanderen optimaal HeartSafe te maken. Samen met de eigenaar(s) van het BC bestuderen we hoeveel en waar de hartstarters moeten geïnstalleerd worden, alsook de noden voor signalisatie. We bespreken het opleidingstraject voor de volgende 5 jaar. HeartSaver werkt een voordelige offerte uit voor aankoop/leasing of huur. Zowel het opleidingstraject als de installatie en servicing van de hartstarters wordt via vzw HeartSaver georganiseerd. 

Interesse om uw BEDRIJFSTERREIN of BC om te vormen tot een “HEARTSAFE” werkomgeving? Contacteer ons voor meer informatie op “ info@heart-saver.eu ” en we komen graag langs bij U om alles in detail te bespreken.