AED FUNDRAISING SPORTCLUB PROJECTEN

AED FUNDRAISING SPORTCLUB PROJECTEN

Vzw HeartSaver kan SPORTCLUBS die financieel niet de mogelijk hebben om een Hartstarter/AED aan te schaffen, voorzien van een hartstarter.

Financiering van het project gebeurt door het opzetten van AED fundraising project i.s.m. “Live is Life“.

Er is de keuze om een vaste AED Muurinstallatie te organiseren of te kiezen voor een mobiele AED. Afhankelijk van de keuze, wordt het fundraisingbudget opgesteld.

1. “HeartSaver/Live is Life” AED Fundraising Sportclub Project: klik hier

HeartSaver maakt gebruikt van de Fundraising Project Pagina van de stichting “Live is Life”.

De gelden voor de implementatie van het volledig ontzorgde AED Project worden door de sportclub opgehaald via advertenties op de eigen website, FB pagina en/of andere sociale media van de sportclub. Lokale ondernemers/organisaties kunnen meesponsoren op de project pagina.

HeartSaver en Live is Life hebben documenten uitgewerkt die de sportclubs kunnen gebruiken op hun social media kanalen of om evt. te flyeren in de buurt.

Na het behalen van het fundraisingbudget, wordt de AED HW & SW geïnstalleerd door HeartSaver (bij een vaste muurinstallatie) of wordt de AED overhandigd aan de club (mobiel project). De AED wordt vervolgens gedurende 5 jaar volledig door HeartSaver ontzorgd.

Na installatie/overhandiging van de AED wordt er een reanimatie infosessie gegeven (2H) en worden online opleidingsvouchers overhandigd aan de club.

2. HeartSaver AED Aankoop Sportclub Project:

HeartSaver kan ook een aankoop aanbieding op maat uitwerken aan lage marges, inclusief volledige ontzorging van de AED.

    PS:  De Vlaamse Vereniging van Sport en Keuringsartsen (SKA) is partner van HeartSaver vzw. HeartSaver support bij deze ook het Sport Cardiaal Actieplan (SCA) en in het bijzonder de implementatie van de richtlijnen i.v.m. “Reanimatie en Defibrillatie” bij Sportclubs in Vlaanderen.

    Voor meer info, contacteer: info@heart-saver.eu