ROTAID

ROTAID

AED Muurkasten
Sinds 2010 heeft ROTAID zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en robuuste AED wandkasten en behuizingen.

De ROTAID AED behuizingen hebben een karakteristieke en opvallende ronde vorm en zijn daarmee snel en eenvoudig te vinden en gebruiken. Slechts een korte draai is nodig om de AED wandkast te openen. De kap aan de voorzijde wordt in zijn geheel weggedraaid, zodat men volledige toegang krijgt tot de AED. Deze hangt aan een beugel en kan daardoor direct worden gegrepen. Hier mogen immers geen kostbare seconden verloren gaan.

Enkel gerecyclede kunststoffen worden gebruikt, zodat de ROTAID AED wandkasten met recht 100% duurzaam zijn. Ze zijn uitermate bestendig tegen wind, regen, stof en andere omgevingsfactoren, waardoor ze in iedere omgeving geplaatst kunnen worden. Men kan daarbij rekenen op een zeer lange levensduur, zonder roest en verwering van materialen. De optionele, volautomatische verwarming zorgt ervoor dat uw AED altijd functioneert, ook als de buitentemperatuur daalt tot -25 graden Celcius.’

Surf naar: https://www.rotaid247.com/