kleur je hart

Voor iedereen die wil printen, met een HART voor een meer HARTveilige samenleving!

Via “Kleur Je Hart” ( www.kleurjehart.be ) geniet je niet alleen standaard van voordelige en kwaliteitsvolle inkten en toners – made in Europe – , bijkomend wordt er bij elke bestelling die u plaatst een klein bedrag doorgestort naar vzw HeartSaver om de HeartSaver Projecten in Vlaanderen/België te ondersteunen.

vzw HeartSaver, met als peter de internationaal gerenommeerde cardioloog en hartritmespecialist Prof. Em. Dr. Pedro Brugada, heeft zich als doel gesteld het aantal hartstarters (AED’s) in België te verdubbelen en de bevolking, lokale organisaties/verenigingen, bedrijven, scholen, sportclubs/sportfederaties en lokale/regionale en federale besturen te sensibiliseren mbt. de problematiek van “Plotse hartstilstand buiten het Ziekenhuis”

(zie ook www.heart-saver.eu en HeartSaver wil aantal hartstarters verdubbelen).

Bestel via ” www.kleurjehart.be ” uw originele inkten en toners van o.a. HP, Canon, Brother en Epson of kies uit de beste huismerken die dezelfde kwaliteiten leveren. De prijzen die op de “Kleur Je Hart” webshop staan behoren tot de scherpste op de markt en dat voor producten die echt iedereen een paar keer per jaar nodig heeft.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt