CardiAid BeNeLux

CardiAid Benelux, de grootste verhuurder van AED’s in Nederland, heeft recent ook verhuuractiviteiten opgestart in België (o.a. via samenwerking met vzw HeartSaver). De verhuurde AED’s worden altijd onderhouden aangeboden conform de richtlijnen van de fabrikant. U kan dus steeds op uw twee oren slapen dat u gedurende de huurperiode beschikt over een goed werkende AED. Middels een heel laagdrempelig bedrag van wat vergelijkbaar is met de prijs van een half kopje koffie per dag, wordt het mogelijk gemaakt om reeds over een AED te beschikken voor verenigingen, scholen, sportclubs, KMO’s of grotere bedrijven.

Verder biedt CardiAid Benelux ook de mogelijkheid om bestaande (oudere) AED’s in te ruilen voor “remote connected” – AED’s. De AED’s worden dan op afstand uitgelezen en men ontvangt 24/7 alarmering wanneer het apparaat wordt verplaatst of wordt ingezet voor een reanimatie. Dit betekent extra zekerheid van uw gebruiksklare apparatuur.

“ Al met al is CardiAid Benelux een service gerichte partner waar u goed vertrouwen in kan hebben. Een partner die u een veilige en zekere oplossing biedt zodat u geen omkijken heeft naar uw AED apparatuur.”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.